Dagelijks bestuur

Het bestuur van de LVVGNKD bestaat uit een Dagelijks Bestuur bestaande uit een Voorzitter, Secretaris en Penningmeester en drie leden. De leden zijn afkomstig uit de regio’s, per regio één lid. Het bestuur wordt gevormd door:

A. (Arie) de Jager

Voorzitter

De informatie over Arie de Jager volgt binnenkort.


Kap R. (Robert) Schulting

Secretaris

De informatie over Robert Schulting volgt binnenkort.


J. (Jaap) Zijp

Penningmeester

De informatie over Jaap Zijp volgt binnenkort.


T. (Theo) van der Zanden

Lid regio Noord

Theo is geboren op 26 februari 1963 in Brabant, maar woont al sinds 1998 in Joure, Friesland. Hij is veteraan én nog steeds actief als militair: hij is Hoofd van het Kenniscentrum Operationele Gezondheidszorg in Hilversum. Begonnen als dienstplichtig sergeant (lichting 82-4) bij het 44e Painfbat op een YP-408 gepantserd wielvoertuig. Na zijn tijd op de Koninklijke Militaire Academie heeft hij allerlei parate functies vervuld bij de Geneeskundige Troepen. En daarna heeft hij gewerkt op allerlei staffuncties, waaronder ook een tijd als hoofd operationele gezondheidszorg bij de Koninklijke Marine.

Theo is getrouwd met Sandra en samen hebben ze drie kinderen. Zijn hobby’s zijn voetballen, zeilen, tuinieren en veel lezen, vooral over de 2e wereldoorlog.


T. (Ton) Bekker

Lid regio Midden

Ik ben vrijgezel en woon centraal in het land, in Amersfoort. Ik ben in 1976 opgekomen als KVV (kort verband vrijwilliger. red.) en begonnen in de functie van chauffeur gewondenverzorger (AMX/YPR) bij 42 Pantserinfanteriebataljon (LJ) in Seedorf (BRD). Van 2006 tot 2008 ben ik Regimentsadjudant geweest en in die periode heb ik deel uitgemaakt van de werkgroep om de LVVGNKD vorm te geven. Sinds Maart 2013 ben ik met functioneel leeftijd ontslag (FLO). Ik ben vijf keer op uitzending geweest, twee keer in Bosnië, een keer in Kosovo en twee tourtjes in Afghanistan.


H. (Hans) Bakker

Lid regio Zuid

Ik ben Hans Bakker geboren te Breda in 1957, getrouwd en twee kinderen. In 1976 ben ik naar de KMS gegaan en sinds jan 2014 met FLO (kapitein b.d.). In januari ben ik voorzitter geworden van de LVVGNKD regio Zuid. Ik ben uitgezonden met Unifil, IFOR 1 en SFOR 3.

Contact

Regiment Geneeskundige Troepen
t.a.v. de Regimentsadjudant

Postbus 650
3850 AR Ermelo

+31 (0)6 221 161 07

Historische verzameling Militair Geneeskundige Dienst KL

Korporaal van Oudheusdenkazerne
Noodweg 37
1213 PW Hilversum

+31 (0)35-5774201

Klik op de banner voor vacatures binnen het interessegebied 'verzorging, gezondheid en geneeskunde'

Werken bij Defensie

Alle rechten voorbehouden | Copyright © Regiment Geneeskundige Troepen

website gerealiseerd door:

Woosh Webdesign