Hoe u ons kunt helpen

De werkzaamheden in het kader van buddy support worden verricht door vrijwilligers. Mensen die er veel tijd en effort in steken om hun in de problemen geraakte collega’s te ondersteunen.

Het komt voor dat hierbij kosten worden gemaakt (een bloemetje, een kopje koffie of flesje wijn, een kinderboekje waarin wordt uitgelegd wat PTSS betekent). Vooralsnog worden deze uitgaven bekostigd uit giften die we als Commissie de afgelopen periode hebben mogen ontvangen.

Doneren

U kunt ons financieel ondersteunen door te doneren op rekening: NL 17 INGB 0006 7065 85 ovv Commissie Buddy Support. Uw donatie zal alleen worden gebruikt voor de directe ondersteuning; indien mogelijk informeren we donateurs over de besteding van hun gift.

Giften of andere donaties zullen niet worden gebruikt om reiskosten of andere organisatiekosten te dekken. Deze kosten worden betaald door het Regiment of in de toekomst mogelijk voor een deel door het Veteranenplatform.

Afscheid of commandowisseling

Zoals u ook al in de doelstelling van de Commissie heeft kunnen lezen hebben inmiddels een drietal collega’s  bij hun afscheid of commandowisseling aandacht gevraagd voor Buddy Support binnen de Militair Geneeskundige Diensten.  De opbrengsten hiervan zijn ter beschikking gesteld van onze Commissie. Een zeer welkom initiatief dat mogelijk navolging krijgt door anderen.

Uitdragen aan collega's

U kunt ons ook helpen door Buddy Support verder uit te dragen en onder de aandacht te brengen bij eenieder werkzaam binnen de Militair Geneeskundige Dienst. Wilt u zich persoonlijk inzetten dan kunt u zich aanmelden bij de Missie Contact Coördinator: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Logo LVVGNKD

Commissie Buddy Support

d.t.v. Regimentsadjudant
Postbus 650
3850 AR Ermelo

Neem contact op

Contact

Regiment Geneeskundige Troepen
t.a.v. de Regimentsadjudant

Postbus 650
3850 AR Ermelo

+31 (0)6 221 161 07

Historische verzameling Militair Geneeskundige Dienst KL

Korporaal van Oudheusdenkazerne
Noodweg 37
1213 PW Hilversum

+31 (0)35-5774201

Klik op de banner voor vacatures binnen het interessegebied 'verzorging, gezondheid en geneeskunde'

Werken bij Defensie

Alle rechten voorbehouden | Copyright © Regiment Geneeskundige Troepen

website gerealiseerd door:

Woosh Webdesign